Studieleder

Anneli Lund Weng

Anneli Lund Weng

Jeg heter Anneli Lund Weng og er 22 år. Jeg bor og er oppvokst på Kløfta. Ved høstens valg er jeg 10. kandidat for Ullensaker Arbeiderparti.

Jeg har gått sosialt arbeid ved Rønningen folkehøgskole i Oslo, studert et årsstudium med pedagogikk og begynner med bachelorgrad i vernepleie til høsten. Jeg var med på å starte opp et aktivt lokallag for Ullensaker AUF i 2015 og var leder der i to år, nå sitter jeg som studieleder i styret til Ullensaker Arbeiderparti.

Som ungdomskandidat er jeg opptatt av politikk som omhandler ungdom og ønsker derfor å utvide åpningstidene til helsestasjonene i kommunen, en helsesykepleier på skolen hver dag og gratis skolemat i grunnskolen. I tillegg må vi få på plass et attraktivt ungdomshus i Jessheim sentrum.

Jeg er kronisk syk og er opptatt av helsepolitikk og jeg ønsker å gi personer med nedsatt funksjonsevne gode aktivitetsmuligheter. Jeg ønsker også at det etableres et lavterskeltilbud for psykisk syke i kommunen, i tillegg ønsker jeg er større fokus på Klofta og utviklingen utenfor sentrumskjernen på Jessheim.