Vil du stille til valg for Ullensaker Arbeiderparti?

Er du engasjert i samfunnet rundt deg? Har du ideer til hvordan vi kan gjøre lokalsamfunnet vårt til et bedre sted å bo? Er du enig i at hver og en av oss skal ha mulighet til å virkeliggjøre våre drømmer om et godt liv, uansett hvem vi er og hvor vi kommer fra? Da er Ullensaker Arbeiderparti interessert i å høre fra deg.

Høsten 2019 er det lokalvalg i Ullensaker, og Arbeiderpartiet stiller til valg for å få en ny politisk retning etter mange år med blåblått styre. Vi vil ha med oss engasjerte medlemmer på laget som kommunestyrerepresentanter. Vi trenger folk med ulike bakgrunner og erfaringer. Enten du er kvinne eller mann, ung eller gammel, har lang politisk erfaring eller er ny i politikken, så vil vi gjerne høre fra deg. 

Vil du bli kandidat? 

Hvis du tror dette kan være noe for deg, håper vi du tar kontakt med oss. Hvis du vil foreslå deg selv eller noen andre som kandidat kan du sende en e-post til [email protected]. Frist: Mandag 17. september 2018

Vil du vite mer?

Lurer du på hva det innebærer å stille til valg kan du gjerne kontakte oss for en uforpliktende prat. Send en e-post til [email protected], så ringer vi deg når det passer for deg.

Om nominasjonsprosessen:

6. september: Nominasjonskomiteens forslag til ordførerkandidat og varaordførerkandidat sendes ut til alle medlemmer

17. september: Frist for å foreslå kandidater til kommunestyrelista

27. september: Medlemsmøte i Ullensaker Arbeiderparti for å nominere ordførerkandidat og varaordførerkandidat

7. november: Nominasjonskomiteens forslag til kommunestyreliste sendes ut til alle medlemmer

28. november: Nominasjons- og programmøte for alle medlemmer i Ullensaker Arbeiderparti. Her vedtas kommunevalgprogrammet og liste over kandidater til kommunevalget 2019.

Nominasjonskomiteen består av:

Tonje Brenna, leder

Arne Arnesen

Ingrid Mundal

Ola Flem

AUFs representant